Reception

Til boglancering, fødselsdag, vinsmagning, hvad det end er, kan vi levere lidt små hapsere.
Alle retterne er lavet til at nydes stående, som fingermad. Er det et større arrangement, vil vil glædeligt skræddersy et tilbud til dig.

En receptionsmenu med 4 retter koster 195 kr per person (foruden eventuel merpris for udvalgte retter). Flere retter kan tilføjes for 40 kr per person per ret.

Du skal bestille til minimum 40 gæster.

Vi leverer og anretter på stedet til 2000,- plus transport per kok. Det givne antal kuverter definerer hvor meget personale vi skal sende ud.

Vi kan også levere drikkevarer, vermouth, vine, sommeliers og tjenere til dit helt særlige event.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker.

Eksempel på receptions pakke

  • Vol-au-vent med krabbe (+15 kr.)

    Brioche med saltet Bisserup-ørred og radiser 

    Brioche med saltet torsk og selleri

    Mini-focaccia med tomat, oregano og stracciatella

    Frittata med svampe fra Bygaard

    Arancini med oksehaler (+15kr)

    Arancini med pecorino (+15kr)

    Toast med burratacreme og ramsløg

    Toast med burratacreme og trøffel (+15kr) 

    Manfreds oksetatar med brøndkarse & rugbrød

    3 danske oste

    Panna cotta på jersey-råmælk og sæsonens bær eller frugt

    Cannoli med ricotta og pistacie

    Drømmekage med kokos (vegansk)

  • Salat-”taco” med grønne blade og pistaciecreme (forår, sommer, tidlig efterår)

    Grønne asparges med ansjos-emulsion og saltede æggeblommer (sen april til sen juni)

    Brioche med stenbiderrogn og purløg (februar til april)

    Brioche med saltet Bisserup-ørred og hvide asparges (sen april til sen juni)

    Bagte seje jordskokker med sennepscreme (oktober til april)

  • Hvis du booker hos os, kan vi tilbyde en gratis smagning på en time med vores sommelier til en værdi af 1500,- for at sammensætte den helt rigtige vinmenu til jer.

    Det vil være baseret på vores vinudvalg hvor vi tilbyder 30% rabat på salg i større mængder ud af huset.