• Surdejsbrød fra Mirabelle og okologisk ekstra jomfru olivenolie fra Titone

    Tartar torsk med sennep og fennikel

    Grønkål vendt med bergamotte-vinaigrette

    BÆSTs burrata med rå svampe

    BÆSTs charcuterie med pickles

    Manfreds legendariske tartar med brøndkarse og æggecreme

    Bagte selleri med pistacie

    Økologisk dansk rib-eye af okse
    eller
    Hindsholm-gris stegt med kapers

    Bagte kartofler med Hindsholm-dryp, fedtegrever og citrontimian

    Kompot af græskar med vesterhavsost

    Chokolademousse af Friis-Holms prisvindende økologiske chokolade
    eller
    Tiramisù af BÆSTs egen økologiske mascarpone

EN KÆMPE OPLEVELSE

Den store menu til den store fejring med flere af vores signaturretter. Til et firma event eller et bryllup. Alle retterne serveres til deling

  • Surdejsbrød fra Mirabelle og økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Titone

    Tartar af torsk med radiser

    Salat af selleri med brødkrumme, brøndkarse og ricotta

    BÆSTs burrata med ramsløg

    BÆSTs charcuterie med pickles

    Manfreds legendariske tartar med brøndkarse og æggecreme

    Grillede majs med ‘ndujasmør

    Økologisk dansk rib-eye af okse
    eller
    Stegt økologisk kylling fra Gothenborg og stegesky

    Grillede kålskud med løgtoppe og kapers

    Bagte seje jordskokker med ansjoscreme

    Chokolademousse af Friis-Holms prisvindende økologiske chokolade
    eller
    Tiramisù af BÆSTs egen økologiske mascarpone

  • Surdejsbrød fra Mirabelle og økologisk ekstra jomfru olivenolie

    Tartar på Bisserup Ørred med glaskål og grønne jordbær

    Spæde salater og nye grøntsager vendt i hyldeblomst-vinaigrette

    BÆSTs burrata med kaperspesto

    BÆSTs charcuterie med pickles

    Manfreds legendariske tartar med brøndkarse og æggecreme

    Grillede majs med ‘ndujasmør

    Økologisk dansk rib-eye af okse
    eller
    Dampet torsk med smørsauce

    Nye kartofler vendt i brunet smør og estragon

    Bagte nye løg med vesterhavsost og ramsløgskapers

    Chokolademousse af Friis-Holms prisvindende økologiske chokolade
    eller
    Tiramisù af BÆSTs egen økologiske mascarpone

  • Surdejsbrød fra Mirabelle og økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Titone

    Tartar på Bisserup-’rred med rå svampe fra Bygaard og spinat

    Spæde salater og nye grøntsager vendt i æblevinaigrette

    BÆSTs burrata med kaperspesto

    BÆSTs charcuterie med pickles

    Manfreds legendariske tartar med brøndkarse og æggecreme

    Grøn taco med svampekompot

    Økologisk dansk rib-eye af okse
    eller
    Dampet torsk med smørsauce

    Hele bagte hokkaido-græskar med brunet smør og havtorn

    Cremet perlebyg vendt med røgede mandler

    Chokolademousse af Friis-Holms prisvindende økologiske chokolade
    eller
    Tiramisù af BÆSTs egen økologiske mascarpone