Restaurant

Frokost menu

Aften menu

Vin menu

Selskaber (13-100 gæster)

 

Om at spise på BÆST

Et sted, hvor bæredygtighed og det nære og tætte forhold til råvarerne, vi serverer, betyder alt. Et sted, hvor sæsonens bedste, bæredygtige, økologiske og lokale råvarer tilberedes efter italiensk inspiration – og bedst nydes med fingrene!

Et sted, hvor vi tilbereder dine retter løbende, og hvor de deles blandt alle omkring bordet.

Et sted, hvor vi i stedet for at importere mozzarella, selv laver den af ren råmælk fra vores egen gård – Farm of Ideas, kun 40 km fra restauranten, og former den i hånden – hver morgen. Et sted, hvor charcuteri er noget, vi selv laver på det bedste økologiske svinekød, vi har opstøvet i Danmark, ja, måske Europa.

En restaurant, hvor pizzaer laves af lokalt og nænsomt surdejs-gæret mel og bages ved bragende 500 grader i den træfyrede brændeovn fra Napoli.

Et sted, hvor du kan svinge forbi til en hurtig bid, blive hængende blandt salamier og skinker og kaste dig ud i vores BÆST Experience-menu til hele bordet, eller bare nappe en Negroni i baren.

BÆST – Et sted på Nørrebro, hvor økologi er til at betale; vi laver jo det hele fra bunden.