Upstairs at BÆST

Tæt på Skt. Hans Torv, i hjertet af pulserende Nørrebro, finder du Upstairs at BÆST

Upstairs at BÆST er den del af restauranten, som ligger på førstesalen i forbindelse med vores cocktail- og vermouthbar RUDO.

Upstairs at BÆST kalder vi også vores social dining room, da vi har plads til flere separate selskaber samtidig. Vi dækker op til hvert enkelt selskab, så I både får jeres eget rum i rummet og en stemningsfuld og god oplevelse.

Her er der plads til i alt 100 siddende gæster, og vi danner den perfekte ramme for en stemningsfuld aften eller dag, hvor I får en unik oplevelse og mulighed for at feste hele natten.

Gastronomien er baseret på de bedste økologiske, sæsonbestemte og bæredygtige råvarer fra Christian F. Puglisis Relæ Community – bestående af fire restauranter, ét bageri, en vermouth- og cocktailbar og egen gård: RelæManfredsBÆST og Mirabelle RestaurantMirabelle BakeryRUDO og gården Farm of Ideas.

Upstairs at BÆST selskabslokale. Billede af Karl Ejnar Jørgensen.
Upstairs at BÆST selskabslokale. Billede af Karl Ejnar Jørgensen.